3 березня 2023 09:29

"Це футбольний Кучера": російський коментатор жорстко висловився про Дзюбу, який підтримав путіна

Фото - ua.depositphotos.com


Відомий російський коментатор Василь Уткін негативно відгукнувся про форварда Артема Дзюбу, який заявив про повну підтримку диктатора путіна на тлі війни в Україні.


Уткін відреагував на промову Дзюби, яка відповідає всім кремлівським пропагандистським методичкам, і назвав нападаючого Локомотива дурним.


«Він напрочуд дурна людина. Це дозволяє йому дуже швидко забувати, що з ним відбувається, легко переносити невдачі, і головне – не сприймати серйозно жодних загроз».

Також Уткін порівняв Дзюбу з актором Кучерою, якого висміяли у соціальних мережах після інтерв'ю Юрію Дудю, сказавши, що у футболіста погана пам'ять.

«Практично будь-яка цитата Дзюби окремо виглядає як більш-менш нормальний вислів. Але якщо дивитися по всьому інтерв'ю, то це справді футбольний такий Оскар Кучера.


Я читав, що у страуса йому оперативна пам'ять 24 години – якщо він зустрів вас учора, сьогодні може вже не згадати. В даному випадку, ви вже вибачте мені, але оперативна пам'ять Дзюби наближається до оперативної пам'яті золотої рибки», — сказав Уткін в ефірі власного ютуб-каналу.