1 березня 2023 20:40

"Настав час для нової пригоди". Рамадані попрощався зі "Шкендією" після переходу в "Динамо"

Півзахисник Решат Рамадані, якого "Динамо" внесло до заявки на чемпіонат України, в своєму Instagram попрощався зі "Шкендією".


"Дякую, "Шкендія". Дякую, "Баллісте".


Дуже дивно писати про відхід з клубу, в якому я мріяв грати. Мрія, яка здійснилася в дуже юному віці, робить мене та мою сім’ю надзвичайною гордими.

Мені важко сказати, що я залишаю клуб мого серця, але ця професія приносить такі ситуації, які, на щастя, є корисними як для мене, так і для "Шкендії". Я йду, щоб проявити себе на вищому рівні з надією на прогрес у своїй кар'єрі, тоді як клуб отримує користь від мого відходу, і цей факт змушує мене дуже пишатися.

З цієї нагоди я хочу подякувати всім, з ким я працював протягом цього періоду в "Шкендії": тренерам від першого до останнього, товаришам по команді та першій команді. Дякую кожному працівнику клубу, медичній бригаді, логістиці, адміністрації, голові та власникам клубу. Дякую і безмежна вдячність за чудових уболівальників у жовтні на чолі з "Балістерами", які були великою підтримкою для мене в найнеобхідніші моменти.

Я бажаю "Шкендії" успіхів у майбутньому, перемог і титулів, на які цей клуб і ця база вболівальників, безсумнівно, заслуговують. Я буду великим фанатом на відстані.

Тепер настав час для нової пригоди.

З великою повагою та любов'ю, Решат", - написав Рамадані.


Фото: KF Shkëndija