28 лютого 2023 14:46

"Несправедливо дискримінований": у Росії звинуватили УЄФА, ФІФА та "гнилих політиків західних країн" у війні проти РФ

Фото - ua.depositphotos.com


Колишній воротар збірної СРСР Анзор Кавазашвілі звинуватив міжнародні федерації у дискримінації російського футболу та підтримав проведення товариського матчу національної команди РФ з Іраном. Учасник двох чемпіонатів світу висловив упевненість у тому, що представників країни-агресорки не повернуть до турнірів УЄФА та ФІФА найближчим часом.


Про це Кавазашвілі заявив в інтерв'ю порталу "РБ Спорт". Ексгравець московських "Спартака" та "Торпедо" додав, що з Росією воює "Захід на чолі з Америкою", тому Російському футбольному союзу (РФС) потрібно якнайшвидше приймати рішення про перехід до Азії.


"Російський футбол несправедливо дискримінований від рішень футбольної спільноти, яка працює та виконує всі вказівки гнилих політиків західних країн. УЄФА не допускає нас нікуди, але у нас є варіант вступити до Азії. Проте РФС впевнено думає, що УЄФА та ФІФА допустять нас до європейських змагань у найближчому майбутньому зі словами: "Велком, друзі, грайте з нами!" Не буде такого, забудьте! Захід на чолі з Америкою воює! Нам треба грати з Іраном та іншими азіатськими країнами", – сказав Кавазашвілі.


Раніше Верховний суд Швейцарії відхилив апеляцію РФС на рішення щодо відсторонення команд країни-агресорки від міжнародних змагань.