27 лютого 2023 10:34

Піолі: "Ми підвищили вимоги до себе, і, можливо, поплатилися за це, коли все почало йти не так"

Головний тренер «Мілана» Стефано Піолі прокоментував перемогу над «Аталантою» (2:0) в матчі чемпіонату Італії.


«4 останніх матчі ми виграли з рахунком 1:0, але не завжди можна покладатися на те, що відіграєш матч на нуль, треба знімати всі питання раніше.


Це був чудовий виступ, нарешті ми грали з впізнаваною енергією. Це найважливіший аспект. Треба було повернути відчуття стабільності, оскільки ми ще не вигравали 4 матчі поспіль у цьому сезоні, і ми знаємо, як важко протистояти такій команді, як «Аталанта».


Сьогодні я бачив лише позитив, але попереду ще довгий сезон, і нам потрібно більше очок, щоб забезпечити собі місце в першій четвірці. Деякі поразки позбавили нас впевненості та ентузіазму, але зараз ми повернули і те, і інше. Позитивні результати сприяють налагодженню чого завгодно, все просто.


Ми ніколи не будемо непереможною командою, але знову почавши грати на своєму рівні з відповідним ставленням ми матимемо більше шансів на перемогу. Я завжди віритиму в те, що розум керує ногами, за останні роки ми не звикли до негативних періодів, тому мали психологічні проблеми. Ми підвищили вимоги до себе, і, можливо, поплатилися за це, коли все почало йти не так.


Майк і Златан — не лише чудові гравці, але й лідери з величезним досвідом, тож їхня присутність має велике значення», — сказав Піолі.