26 лютого 2023 20:43

"Парадоксально, але Ребров історично неуспішний у ньому": в ОАЕ помітили цікаву деталь у біографії українця

Після поразки Аль-Айна клубу Аль-Шарджа (0:1) у поєдинку за Суперкубок ОАЕ місцеві журналісти помітили погану статистику Сергія Реброва у цьому турнірі.


У суботу, 25 лютого, Аль-Айн наших Сергія Реброва та Андрія Ярмоленка поступився Аль-Шардже у поєдинку за Суперкубок країни.


Після матчу місцевий журналіст Мохаммед Хамад зазначив, що у своїй кар'єрі Ребров виграв лише один Суперкубок як тренер з п'яти спроб.


«Парадоксально, але Ребров історично неуспішний у Суперкубках. Він програв з Динамо у 2014 та 2015 роках, а у 2016 році виграв за пенальті. Він не вигравав його з Ференцварошем, незважаючи на те, що тричі поспіль брав чемпіонство. Тепер він програв із Аль-Айном», – написав Хамад у твіттері.


Варто зазначити, що Хамад правий у тому, що в активі Реброва-тренера поки що лише один виграний Суперкубок. У 2016 році його Динамо в основний час зіграло внічию з Шахтарем (1:1), а за пенальті виявилося сильнішим за суперника (4:3).


Проте стосовно Ференцвароша журналіст допустив неточність. Із 2017 року в Угорщині не розігрують Суперкубок країни. Таким чином, Ребров не мав шансів його виграти, оскільки працював у цьому чемпіонаті з 2018 по 2021 роки.

Примітно, що за часів кар'єри гравця Ребров брав Суперкубок лише один раз (2006 року у складі Динамо).