26 лютого 2023 20:20

Осімхен: "Бути одним із найкращих нападників Європи важливо для мене. Холанд – теж топ-бомбардир, треба віддати йому належне"

Віктор Осімхен висловився про порівняння з Ерлінгом Холандом та Дідьє Дрогба.


24-річний нігерійський форвард «Наполі» набрав 24 (21+3) очки за системою «гол+пас» у 25 матчах за клуб цього сезону. Він забиває у 7 іграх поспіль.


«Це чудовий сезон для мене, я радий. Бути одним із найкращих нападників Європи – це дуже важливо для мене, це величезна мотивація, тому я хочу продовжувати в тому ж дусі, забиваючи голи та наближаючись до нашої мети цього сезону.


Звичайно, Холанд – також топ-бомбардир, треба віддати йому належне. Це один із найкращих сезонів у моїй кар'єрі, я сподіваюся, що продовжу в тому ж дусі, сподіваюся, що наприкінці сезону у всіх нас буде привід для радості.


Це так круто, коли ви прокидаєтеся, заходите в соціальні мережі та бачите підбадьорливе повідомлення від когось, ким ви захоплювалися у дитинстві, наприклад, від Дрогба. Це сюрприз і, звісно, велика мотивація для мене.

Я зараз усміхаюся, бо ми довго розмовляли з Дідьє. Мені подобається те, що він зробив, як гравець, я ціную те, що він довіряє мені. Я дуже вдало вибрав кумира і цьому теж радий», – сказав Осімхен в ефірі DAZN.