22 лютого 2023 23:36

Колишній гендир "Баварії" про скандал із виплатами "Барселони" Негрейрі: "Мене це не здивувало. Було дивне відчуття, коли грали в Іспанії"

Колишній генеральний директор "Баварії" Карл-Хайнц Румменігге в інтерв'ю Corriere dello Sport прокоментував скандал довкола виплат "Барселони" компанії колишнього голови комітету суддів Ла Ліги.


Негрейра – екс-глава суддівського комітету Ла Ліги. У період з 2016-го по 2018-й "Барселона" виплатила на рахунки компанії Dasnil 95, яка належить Енрікесу, 1,4 мільйона євро. Клуб пояснив це тим, що платив за консультації молодих футболістів. Пізніше виявилося, що ці 1,4 мільйони євро – це 95% обороту компанії у ті роки.


"Чи повірите ви мені, якщо я скажу, що розсміявся, прочитавши новини про це? Мене вони не здивували: щоразу, коли ми грали в Іспанії, у мене було дивне відчуття.


Подібні речі неприпустимі, вони впливають не лише на національну першість. До питань суддівства треба поставитися з усією серйозністю. І з повагою", – сказав Карл-Хайнц Румменігге.


Нагадаємо, що глава Ла Ліги Хав'єр Тебас зайняв жорстку позицію щодо скандалу і вимагає від президента Лапорти чітких пояснень, а не погроз у відповідь.