16 лютого 2023 15:42

Адвоката Майоргі зобов'язали виплатити Роналду 334 тисячі доларів за несумлінні дії. Екс-модель звинувачувала Кріштіану у зґвалтуванні

Адвоката Кетрін Майоргі зобов'язали виплатити Кріштіану Роналду грошову компенсацію.


Окружний суд Лас-Вегаса ухвалив, що адвокат колишньої моделі, яка звинуватила Роналду у зґвалтуванні, зобов'язаний виплатити футболісту 334 637 доларів. Повідомляється, що виявлено «несумлінні дії» з боку адвоката Леслі Стовалла.

За словами судді Дженніфер Дорсі, Стовалл діяв, спираючись на незаконно отримані документи, які докладно описують розмови між Роналду та його адвокатами щодо звинувачень у зґвалтуванні.

Судовий процес розпочався у вересні 2018 року після того, як Кетрін Майорга подала позовну скаргу про зґвалтування у номері готелю у червні 2009-го. Майорга стверджувала, що отримала від Роналду 375 тисяч доларів за мовчання і пізніше португалець визнав факт передачі грошей.

У жовтні 2020 року жінка зробила нову спробу судових розглядів з Роналду, маючи намір довести, що не спромоглася розібратися в умовах договору про нерозголошення, укладеного в 2010 році.