16 лютого 2023 13:07

"Ми критикували Ярмоленка, а він зібрався з духом": в ОАЕ попросили вибачення перед українським вінгером "Аль-Айна"

Андрій Ярмоленко одержав порцію компліментів від представників футбольних ЗМІ в ОАЕ. Українського 33-річного вінгера нарешті було відзначено після відмінного відрізка у складі Аль-Айну.


Андрій Ярмоленко отримав похвалу від журналіста з ОАЕ Мохаммеда Хамада. Фахівець відзначає чудову гру українця в останніх матчах Аль-Айну, а також необхідність заповнити прогалину між уболівальниками та українцем.

«Дякую Ярмоленко за те, що він робить останнім часом – ми його критикували в якийсь момент, але сьогодні гравець зібрався з духом та якісно грає у захисті та нападі, виконуючи техніко-тактичні вказівки, які дає тренерський штаб на чолі з Ребровим», - пише Хамад у твіттері.

Нагадаємо, що наприкінці 2022 року Ярмоленко сильно діставалося від Хамада, оскільки українець довгий час не міг показати свою найкращу гру. Журналіст взагалі закликав Сергія Реброва відмовитися від українця та прибрати його зі складу.

Зазначимо, що у 2023 році Ярмоленко демонструє гарну форму. У п'яти матчах він забив чотири голи. Загалом на рахунку Ярмоленка 20 матчів за Аль-Айн у нинішній кампанії, в яких він забив вісім голів та віддав три результативні передачі.

Контракт Ярмоленка з Аль-Айном спливає вже 30 червня цього року. ЗМІ активно сватають вінгера до Динамо.