16 лютого 2023 10:52

Мессі не розуміє, чому ПСЖ будує проект навколо Мбаппе та ігнорує їх із Неймаром. Після ЧС-2022 атмосфера в роздягальні зіпсувалася

Ліонель Мессі не розуміє, чому «ПСЖ» будує проект навколо Кіліана Мбаппе.


Як пише L'Équipe, нападник не розуміє, чому такий клуб, як «ПСЖ», за який виступають зірки його з Неймаром масштабу, будує проект лише довкола Кіліана Мбаппе.

Мессі вважає, що клуб такого масштабу не повинен нехтувати іншими зірками і не може прагнути розлучитися з Неймаром за будь-яку ціну, якщо хоче виграти Лігу чемпіонів. Лео не сподобалося, що «ПСЖ» намагався позбутися Неймара минулого літа.

Зазначається, що після ЧС-2022 погіршилися не лише результати «ПСЖ», а й атмосфера у роздягальні. Це Мессі також не подобається.

Оточення аргентинця постійно повторює, що Лео "щасливий у Парижі", але він, як і раніше, не продовжив договір оренди особняка, в якому живе зі своєю родиною. Він спливає у червні, як і контракт Мессі з «ПСЖ».

Якщо у січні продовження контракту Мессі з «ПСЖ» здавалося неминучим, то зараз воно виглядає все менш вірогідним. Раніше повідомлялося, що Лео хоче перейти до «Інтер Майамі».

Цього сезону у 35-річного форварда 15 голів та 14 результативних передач у 26 матчах за «ПСЖ» у всіх турнірах.