16 лютого 2023 09:17

"Мудрик був схожий на фаната, а не гравця за 90 млн фунтів": огляд англійських ЗМІ на гру українця з "Боруссією"

Український півзахисник лондонської Челсі Михайло Мудрик дебютував за «аристократів» у Лізі чемпіонів. Це трапилося у виїзному поєдинку 1/8 фіналу турніру проти дортмундської Борусії (0:1).


Український вінгер Челсі Михайло Мудрік вийшов у стартовому складі виїзного матчу з дортмундською Боруссією. 22-річного українця було замінено на 71-й хвилині. Талановитий вінгер показав невиразну гру, що підтвердила англійська преса.

90min - 3/10 бали

"Більше був схожий на фаната, який виграв конкурс за можливість зіграти за Челсі, ніж на гравця, який зрештою може коштувати 90 мільйонів фунтів стерлінгів".

Football London – 5/10 бала

"Швидко стало очевидно, що українець у якийсь момент отримає велику перевагу над Вольфом, але він виявився надто марнотратним, володіючи м'ячем глибоко на своїй половині поля. Проявив більше гостроти у другому таймі, але загалом надто неакуратно володів м'ячем".


London World – 3/10 бали

"Спокійний вечір для українця".

Evening Standard – 6/10 бала

"Створював небезпеку, коли йому давали шанс втекти від захисників. Зрештою, українець загубився, і йому ще належить додати у свою гру стабільність".

Поєдинок у відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Челсі – Боруссія Д відбудеться в Лондоні 7 березня.

У поточному сезоні Мудрик у складі лондонської команди провів чотири матчі у всіх турнірах, але результативними діями поки що не відзначився.