15 лютого 2023 21:23

Співвласник "Челсі" Боулі та голова ПСЖ Аль-Хелайфі обговорили можливий трансфер Неймара. Американець – великий шанувальник бразильця

Боси "Челсі" та "ПСЖ" обговорили в Парижі можливий трансфер Неймара.


Як повідомляє Le Parisien, співвласник «синіх» Тодд Боулі та президент «ПСЖ» Нассер Аль-Хелайфі зустрілися у Парижі у вівторок. Однією з тем зустрічі була можливість переходу Неймара до «Челсі».

"Челсі" стежить за ситуацією з бразильським нападником з минулого літа. Томас Тухель, який тоді очолював лондонський клуб, хотів возз'єднатися з гравцем, якого він тренував у «ПСЖ» з 2018 по 2020 рік.

Зазначається, що Боулі, який є великим шанувальником Неймара, не побачив сильного бажання зберегти гравця з боку Аль-Хелайфі. Сума трансферу в районі 60 млн. євро не повинна стати проблемою для «синіх». Поки незрозуміло, чи влаштує «Челсі» нинішня зарплата Неймара у розмірі 36 млн. євро на рік.

"Челсі" також уважно стежить за екс-тренером збірної Іспанії Луїсом Енріке. Призначення Енріке на посаду головного тренера «Челсі» може стати додатковою перевагою у боротьбі за Неймара. Під керівництвом іспанського фахівця Неймар вигравав Лігу чемпіонів із «Барселоною» у 2015 році.

Контракт Неймара із «ПСЖ» розрахований до 2027 року. Раніше повідомлялося, що парижани хочуть продати 31-річного футболіста влітку.

Цього сезону у Неймара 17 голів та 16 результативних передач у 28 матчах сезону за «ПСЖ».