10 лютого 2023 12:17

"Сподіваюся, у матчі з "Аль-Джазірою" буде те саме". Ребров звернувся до Ярмоленка та "Аль-Айна" напередодні дербі

Сергій Ребров дав прес-конференцію напередодні дербі Аль-Айна проти клубу Аль-Джазіра у рамках 16 туру першості ОАЕ. Тренер зазначив, що команда набрала гарної форми в останніх матчах.


Сергій Ребров заявив, що Аль-Айн, кольори якого захищає наш Андрій Ярмоленко, має намір підійти до майбутньої важливої гри з високою концентрацією та серйозністю та вирвати три очки.

Тренер сподівається, що у матчі з Аль-Джазірою, який відбудеться 11 лютого, його підопічні зможуть показати таку саму впевнену гру, як і у попередніх поєдинках.

«В останніх успіхах команди немає жодного секрету. Це впевненість гравців у собі та наполегливість. Сподіваюся, у матчі з Аль-Джазірою буде те саме. Ми забили п'ять голів Аджману та чотири Аль-Дафрі, але найважливіше питання – це оборонна система».


Ребров зазначає, що зараз задоволений діями своїх підопічних у захисті порівняно зі стартом сезону.

«Я почав бачити баланс у лініях, гравці почали турбуватися про помилки в обороні та стали допомагати один одному. Це вплинуло на гру усієї команди порівняно з початком сезону. Це мета, яку я намагаюся досягти», – сказав Реброва сайт Аль-Айна.

Зазначимо, що Аль-Айн набрав гарну форму у чемпіонаті ОАЕ. Команда виграла три останні ігри із загальним рахунком 12:4. Команда Реброва посідає п'яте місце у турнірній таблиці та відстає від лідера Аль-Ахлі на чотири пункти.