9 лютого 2023 15:41

"Металіст 1925" та Зоря хочуть бачити у себе": форвард "Шахтаря" Борячук розповів, де може продовжити кар'єру

Нападник Андрій Борячук продовжує готуватися до весняної частини чемпіонату разом із Шахтарем, хоча «гірники» не включили його до заявки на Лігу Європи, а самим снайпером активно цікавляться Зоря та Металіст 1925 року, кольори якого він захищав минулої осені.

У першій частині нинішнього сезону Андрій Борячук на правах оренди виступав за харківський Металіст 1925 року, у складі якого провів вісім матчів та забив три голи.


Виконувач обов'язків головного тренера «цифрових» Едмар в ексклюзивному інтерв'ю FanDay відверто зізнався, що хотів би продовжити співпрацю з 26-річним форвардом Шахтаря.

Низка джерел стверджує, що в послугах Андрія зацікавлена Зоря, яка поки не може домовитися з «гірниками» про суму компенсації за досвідченого снайпера.


Fanday зв'язалися із самим Борячуком, аби хоч трохи пролити світло на його найближче майбутнє.


– Андрію, Шахтар не заявив тебе на плей-офф Ліги Європи, при цьому сьогодні ти прилетів до Польщі і продовжуєш тренуватися разом із командою Ігора Йовічевича. У якій команді ми побачимо тебе навесні?

– Я поки що сам не знаю. Ведуться переговори, я вам так скажу. Так, Металіст 1925 хоче бачити мене в себе. Із Зорею розмовляв, теж хочуть бачити у себе в команді. Де конкретно опиняюся, зараз ще не знаю. Тому наперед нічого щодо цього сказати не можу.

- Ти особисто хотів би залишитися в УПЛ чи продовжити кар'єру за кордоном?


– Я поки не знаю, чи є варіанти з-за кордону, тому, виходячи з варіантів, які є на даний момент, я залишуся в УПЛ.

– За даними Transfermarkt, термін дії твого контракту із Шахтарем закінчується найближчим літом. Ця інформація відповідає дійсності?


– Я пов'язаний із Шахтарем контрактом до літа 2024 року.