9 лютого 2023 14:29

Каррагер про "Челсі": "Витрати МЮ та "Сіті" за останні 10 років приблизно однакові. Великі витрати – не гарантія успіху"

Джеймі Каррагер вважає, що великі витрати на трансфери не гарантують «Челсі» успіху.


У січневе трансферне вікно «Челсі» витратив 323 мільйони фунтів – більше, ніж усі клуби Ла Ліги, Серії А, Ліги 1 та Бундесліги разом.


«Що чекає на «Челсі» у майбутньому, якщо вони підписують з гравцями восьмирічні контракти? Якщо через кілька сезонів вони виявлять себе не дуже добре, як їх позбавлятимуться? Або якщо у них все вийде, вони подивляться на ситуацію на ринку і захочуть нові контракти і ще більше грошей.


Величезні витрати не зробили «Челсі» краще – подивіться на їхнє становище в АПЛ. Витрати не гарантують успіху.


«Манчестер Сіті» витрачає шалені гроші, але мають великий досвід роботи з різними менеджерами. "Манчестер Юнайтед" - чудовий приклад зворотного боку цього. Якщо подивитися на їхні трансферні витрати за останні десять років, то між ними і Манчестер Сіті немає великої різниці.


Що стосується «Челсі», Грем Поттер, мабуть, не розуміє, що відбувається. Можна вдавати, що він у захваті від великої команди та підписання всіх цих чудових гравців, але він турбуватиметься за свою роботу», – сказав колишній гравець «Ліверпуля» в інтерв'ю Overlap Live Fan Debate.


Цього сезону «Челсі» набрав 30 очок у 21 матчі і йде на 9-му місці в турнірній таблиці АПЛ.