8 лютого 2023 20:21

Ван Ністелрой: "Ліверпуль" у 10 разів менше, ніж МЮ. Гакпо вже забивав би за "Юнайтед"

Колишній нідерландський футболіст "Манчестер Юнайтед" Руд ван Ністелрой оцінив рішення свого співвітчизника Коді Гакпо перейти до "Ліверпуля" замість того, щоб приєднатися до "червоних дияволів".

«Мрією Гакпо був перехід до «Манчестер Юнайтед», він спілкувався з тен Хагом із серпня минулого року. Я теж хотів, щоб він перейшов саме «Юнайтед», і це не лише тому, що я сам грав там. «Юнайтед» кращий за «Ліверпуль», там набагато більший потенціал для розвитку.


Але «Юнайтед» не зробив пропозиції у січні, тому я порадив йому почекати до літа, але він не послухав мене, прислухавшись до Ван Дейка. Вірджил спокусив Гакпо приєднатися до Ліверпуля. Гакпо сказав мені, що хотів виїхати з Нідерландів у січні.


«Ліверпуль» удесятеро менше, ніж «Манчестер Юнайтед». Він поступається за всіма показниками. Мені пощастило грати за два найбільші клуби світу, «Манчестер Юнайтед» та «Реал» Мадрид.

Гакпо вже забивав би голи за «Юнайтед», у них чудові півзахисники, які створюють безліч моментів», — наводить слова ван Ністелроя Sportskeeda.