8 лютого 2023 20:14

"Я не був упевнений у Зінченку": фанати "Арсеналу" неоднозначно відреагували на нагороду гравця місяця для українця

Українського захисника лондонського Арсеналу Олександра Зінченка визнано найкращим гравцем «канонірів» у січні за підсумками голосування вболівальників команди.

В опитуванні Олександр Зінченко обійшов нападника Едварда Нкетіа та капітана Арсеналу Мартіна Едегора. Не всі фанати Арсеналу залишилися задоволені результатами голосування, оскільки вважають, що Нкетіа більше заслуговував на визнання.


Westhamonline: «Едді пограбований. Ганьба».


Łukasz: «Чесно кажучи, думав, що Нкетіа чи Едегор виграє... Це говорить про те, як багато Зінченка зробив для команди, особливо після довгої його відсутності. Заслужено!»


Henry Omelly: «Нкетіа заслуговує на це більше».


E3boss20032: «Не пощастило Едді. Молодець Зінні».

Проте більшість фанатів Арсеналу підтримали Зінченка та вважають його перемогу в опитуванні на найкращого гравця місяця заслуженою.


Monti: «Спочатку я не був упевнений у Зінченку, але він змусив мене в нього повірити».


Leafricangooner: «Справді заслужено! Едді теж був чудовий. Це таке чудове почуття, що так багато відмінних гравців виступають за нас як єдине ціле».

Jayeoba Oluwaseun:
«Заслуговує на вітання».


Seed Ni:
«Найкращий захисник в АПЛ. Так, я знаю, що фанати суперників ненавидять його».


Цього сезону 26-річний Зінченко у складі Арсеналу провів 16 матчів у всіх турнірах, в яких зробив один асист.


Команда українця лідирує в АПЛ, набравши 50 очок у 20 матчах. Найближчим поєдинком Арсенал на своєму стадіоні прийме Брентфорд. Матч відбудеться 11 лютого і розпочнеться о 17:00 за київським часом.