7 лютого 2023 18:04

Фердінанд про те, що у Бруну не йшла гра з Роналду: "Проблема з Кріштіану - у тому, наскільки він добрий, люди хочуть грати через нього. Але Фернандеш сам хоче визначати хід гри"

Ріо Фердінанд пояснив, чому у Бруна Фернандеша не йшла гра з Кріштіану Роналду.


«Є деякі гравці, які не мають спільної гри, і я думаю, що Роналду і Бруну... Бруну грав краще, коли його [Кріштіану] не було на полі або в команді.

Я думаю, це може бути тому, що Бруну потрібно бути тим хлопцем, через якого проходить гра, і я думаю, що проблема з Кріштіану Роналду полягає в його репутації і в тому, наскільки він хороший, – люди відчувають, що їм потрібно грати через нього.

Я грав у командах, де були чудові «дев'ятки», і насамперед ти завжди шукаєш пасом «дев'ятку».

Коли вони [«дев'ятки»] такі гарні, ти втрачаєш на увазі всіх інших, а поряд зі мною були такі гравці, як Скоулз і Керрік. Іноді я втрачав їх з поля зору.

Але Бруну хоче, щоб насамперед шукали його, хоче грати з м'ячем, щоб визначати хід гри. Якщо на нього не дивилися насамперед, то, можливо, йому ставало трохи нецікаво. Зараз у ньому можна побачити найкраще, тому що у «Ман Юнайтед» гра частіше проходить через нього, ніж ні», – сказав колишній захисник «Манчестер Юнайтед» у підкасті Vibe with Five.