7 лютого 2023 15:28

"У збірної України навіть автобуса свого немає": Вацко розкрив шикарні умови Петракова у Вірменії

Відомий український футбольний журналіст та коментатор Віктор Вацко розповів, що у Олександра Петракова у збірній Вірменії не лише фінансові умови кращі, ніж під час його роботи у команді України.

Вацко заявив, що Петраков заробляє більше на посаді наставника збірної Вірменії, ніж платили йому біля керма національної команди України.

«У Петракова у Вірменії набагато кращі умови, ніж в Україні. Про фінансові умови писали. Там були вірменські джерела, які стверджували, що півмільйона доларів на рік він зароблятиме».

Також Вацко заявив, що збірна Вірменії має приголомшливу інфраструктуру.

«Але я беру інше – інфраструктуру. У Вірменії є основа для збірних країни. База називається "Технічний центр федерації футболу Вірменії - Академія футболу" і вона була побудована ще у 2010 році.


11 полів, як натуральних, так і штучних, фітнес-центр, круті басейни, готельний комплекс, тенісні корти та зал для футзалу».


На завершення Вацко зізнався, що наша збірна не має навіть свого власного автобуса.

І все це у збірної Вірменії. А в нас зате купа пафосу. Сто віце-президентів, 200 клерків, понти про рівень збірних Німеччини та Іспанії.

А насправді збірна України навіть автобуса свого не має», — сказав журналіст в ефірі авторського ютуб-каналу Вацко Live.


Нагадаємо, що пост головного тренера збірної Вірменії звільнився саме після матчу проти України у рамках Ліги націй 2022/23. Тоді підопічні Петракова розгромили вірмен (5:0 та 3:0) і Хоакін Капаррос, який свого часу працював у Севільї, втратив свою посаду.

У відборі на Євро-2024 вірмени зіграють із Хорватією, Уельсом, Туреччиною та Латвією. Перший офіційний матч Петраков проведе 25 березня вдома проти турків.


Петраков очолював національну збірну України з серпня 2021 по грудень 2022 року, але не зміг пробитися з нею на катарський Мундіаль і не виграв групу Ліги націй.


2019 року молодіжна збірна України (U-20) під керівництвом Олександра Васильовича стала чемпіоном світу.