6 лютого 2023 18:26

"Практично нереально". Циганик оцінив шанси "Динамо" на підписання якісних новачків

Журналіст Ігор Циганик у своїй авторській програмі «Циганик LIVE» висловився на тему посилення для київського «Динамо».


– Президент «Динамо» на сьогоднішній момент шукає футболістів, є певні напрацювання. Але є велика проблема в тому, що ті футболісти, яких хоче «Динамо», їхати в країну, в якій триває війна, вони на даному етапі не мають бажання. Можливо, це бажання з’явиться ближче до кінця лютого, коли закінчаться всі можливі і неможливі трансферні вікна, і тоді, можливо, можна буде про щось говорити.


Зараз кожен футболіст шукає варіант де спокійніше, де простіше, де легше, де можна говорити, що себе можна розвивати. Але їхати в країну, де відбувається війна, мали хто не хоче. Тому зараз говорити, на сьогоднішній момент, що «Динамо» когось підпише – нереально. Ближче до закінчення трансферного вікна, ближче до березня, ближче до початку чемпіонату, можна буде говорити, що «Динамо» може когось підписати.


Так, вони шукають форварда, є певні напрацювання і я знаю, що є певний інтерес. Чи дивляться вони на Леле? Так, вони переглядали цього футболіста і він є, наскільки я розумію, у цьому списку. Але знову ж таки, на цьому етапі говорити, що «Динамо» кимось підсилиться, - практично нереально.