6 лютого 2023 12:30

Тренер "Марселя", незважаючи на поразку, не шкодує, що залишив Малиновського у запасі

Фото - ua.depositphotos.com


Головний тренер Олімпіка Ігор Тудор проаналізував поразку від Ніцци (1:3) у 22-му турі Ліги 1.


"Це був важкий матч проти команди, яка перебуває в хорошому стані. Але я не можу звинувачувати своїх гравців, не можу сказати, що вони не бігали чи не створювали моменти. Вони хотіли досягти успіху.


Чи не помилився зі складом, особливо в атаці, де по перерві змінив 2 гравців (Санчес і Малиновський вийшли замість Пайє та Вітіньї – прим.)? Я не можу цього сказати. Моменти, які ми пропустили – це нормально, коли ми граємо в нашому стилі. Але ми не реалізували низку епізодів, які тягнули на три голи.

В атаці ми створили набагато більше, аніж забитий лише один м'яч. Ми повинні забути цю гру, перегорнути сторінку і подумати про наступну. Ми знаємо, що не можемо перемагати кожного разу, інакше закінчимо чемпіонат зі 120 очками.

Чому грав Вітінья? Він провів хорошу гру, зробив кілька хороших ходів. У період, коли у нас є серія ігор, Санчес не може грати по 90 хвилин кожного разу", – цитує Тудора L'Equipe.

Зауважимо, Малиновський відзначився єдиним голом Марселя у поєдинку, проте це не врятувало від поразки. Команда українця залишилась другою у турнірній таблиці Ліги 1.