6 лютого 2023 12:10

"Все може змінитися будь-якої хвилини". Денисов розповів, чи вплине землетрус у Туреччині на Winter Cup

Організатор Winter Cup-2023 Олександр Денисов висловився про долю турніру на тлі жахливого землетрусу, який стався в Туреччині минулої ночі.


Сьогодні вночі, 6 лютого, на південному сході Туреччини та в Сирії стався потужний землетрус, внаслідок якого загинуло щонайменше 500 людей в обох країнах.

Саме сьогодні на турецьких полях має стартувати Winter Cup-2023, у якому беруть участь Ворскла, Верес, Полісся та Левадія. Щоб дізнатися інформацію про долю турніру на тлі новин про землетрус у Туреччині, кореспондент FanDay.net зв'язався з керівником One Pitch Group Олександром Денисовим, який одночасно є організатором турніру.

«Поки що всі ці жахливі події ніяк не впливають на проведення турніру, у нас все йде за планом. Але ми чекаємо на офіційну позицію турецької влади, все може змінитися будь-якої хвилини», – розповів Денисов в ексклюзивному інтерв'ю FanDay.net.

Стартовий матч турніру пройде між Поліссям та Ворсклою, поєдинок розпочнеться о 18:30.

Нагадаємо, турнір має відбутися з 6 по 15 лютого в Туреччині. Раніше ми публікували регламент та календар Winter Cup-2023.

Варто зазначити, що зараз у Туреччині є велика кількість наших футболістів, які там проводять підготовку до старту сезону.