5 лютого 2023 20:25

"Я завжди повинен бути готовий": Лунін прокоментував свій несподіваний вихід у стартовому складі "Реала"

Український голкіпер мадридського Реалу Андрій Лунін, який замінив у стартовому складі на матч із Мальоркою травмованого бельгійця Тібо Куртуа, прокоментував свій вихід на поле.


Андрій Лунін вийшов у стартовому складі мадридського Реалу на виїзний поєдинок 20 туру чемпіонату Іспанії проти Мальорки (0:1). Український воротар замінив бельгійця Тібо Куртуа, який зазнав ушкодження на розминці за півгодини до початку матчу.


Лунін прокоментував свою несподівану появу на полі в інтерв'ю виданню Defensa Cental.


«Це не вперше мій раз. Я завжди маю бути готовий. Я мав час добре розігрітися, з цим немає проблем. Матч був важким для нас. Суперники грали із п'ятьма захисниками у лінію. Ми не мали програвати цю гру. Пропустити гол було прикро.

Але ж це Мадрид. Ми повертаємось і завжди боремося до кінця. Настав час відновитися та добре підготуватися. Проаналізуємо та виправимо помилки, щоб йти вперед», – сказав Лунін.


Наступний офіційний матч Реал проведе у рамках клубного чемпіонату світу проти єгипетського Аль-Ахлі. Поєдинок відбудеться у середу, 8 лютого. Очікується, що Лунін займе місце у воротах мадридців у поєдинку.


23-річний Лунін провів цього сезону вісім матчів у всіх турнірах і пропустив п'ять м'ячів.