4 лютого 2023 23:08

На росії створили військовий загін із уболівальників: український фанат оголосив винагороду за їхні голови

Фото - ua.depositphotos.com


Пропагандисти з Росії придумали черговий спосіб закрити дірки у своїх військах – цього разу вони намагаються заманити на війну в Україну футбольних фанатів.


На росії створили розвідзагін «Москва», до якого планують набирати футбольних фанів. У соціальних мережах активно піариться промо-відео, на якому пропагандисти залучають добровольців стати до лав окупаційних російських військ.

Слід зазначити, що творці цього підрозділу позиціонують його як розвідувальний, відповідно його члени будуть одними з перших вступати в бій з українськими захисниками, доки російська регулярна армія відсиджуватиметься за їхніми спинами.


Українські футбольні фанати, які воюють у складі Збройних Сил України, не могли пройти повз цю новину.


Зокрема, ультрас Дніпра та командир 98-го батальйону «Азов» Дніпро Родіон Кудряшов пообіцяв нагороду тим, хто доставить йому шеврон чи труп росіянина з нового загону.


«По-перше, звертаюся до біса з рішки, ви все загинете на нашій землі, а ті хто виживе ми обов'язково наздоженемо і змусимо загинути.


По-друге, звертаюся до наших воїнів, той, хто принесе мені шеврон чи краще за труп будь-якого з бійців цього півнячого формування плачу гроші, в триразовому розмірі від місячного забезпечення військовослужбовця на бойовому», – написав Кудряшев у своєму телеграм-каналі.