4 лютого 2023 18:36

Мікель Артета: "Сьогодні я люблю своїх гравців набагато більше, ніж тиждень чи місяць тому"

Головний тренер "Арсеналу" Мікель Артета прокоментував поразку своїх підопічних у матчі 22-го туру АПЛ з "Евертоном" (0:1).


"Ми багато володіли м'ячем, але нам не вистачало цілеспрямованості та якості в заключній третині поля. Ми створили багато моментів, але потім пропустили. Вони сповільнили хід гри, а ми намагалися боротися в цій зустрічі.


З кожною командою вони проявляють свої найкращі сторони - зріст і фізичну силу. Якщо ви хочете контролювати гру проти них, ви повинні контролювати і ці аспекти. Сьогодні ми цього не зробили.


Нам потрібно було більше самоконтролю і навчитися краще контролювати гру емоційно. Ми дозволили їм заробити так багато непотрібних штрафних ударів, і це те, чого вони хочуть.


Сьогодні я люблю своїх гравців набагато більше, ніж тиждень чи місяць тому. Легко бути поруч із кимось, коли він перемагає. Я все ще так пишаюся всіма цими гравцями, вони на це заслуговують. Зрозуміло, що наш шлях не буде оповитий трояндами. Буде непросто, і нам доведеться зібратися з силами і грати набагато краще, ніж сьогодні", - цитує Артету BBC.