4 лютого 2023 16:58

Стали відомі оцінки Миколенка та Зінченка за матч "Евертон" – "Арсенал": аналітики розійшлися в думках

У матчі 22-го туру чемпіона Англії Евертон із Віталієм Миколенком обіграв Арсенал, за який виступає Олександр Зінченко, з рахунком 1:0. Статистичні портали оцінили дії українських футболістів.


Евертон зумів здобути мінімальну перемогу над Арсеналом. Обидва українські ліві захисники Миколенко та Зінченко провели на полі всю гру, але нічого видатного не показали.

Статистичні портали оцінили дії Зінченка та Миколенка у сьогоднішньому матчі, але розійшлися на думці, хто з українцем зіграв краще.

Sofascore поставив Зінченку 6.8 бала, що є середньою оцінкою по лондонській команді. А ось виступи Миколенка оцінено у 6.6 бала. Нижче тільки у Дюкуре та Калверта-Льюіна.




Whoscored виставив Зінченка 6.1, що є найнижчою оцінкою серед усіх футболістів «канонірів» (також 6,1 у Уайта). Миколенко награв у матчі проти Арсеналу на 6:7. Нижче – в одного виконавця «ірисок».




Проте, обидва статистичні портали були єдині у визначенні кращого гравця матчу. Ним став Тарковський. Sofascore оцінила його гру на 7.9, а Whoscored – на 8.2.


Після матчу Арсенал продовжує очолювати турнірну таблицю чемпіонату Англії з 50 очками, а Евертон набрав 18 балів і з 19 місця піднявся на 17 позицію.


У наступному турі чемпіонату Англії Арсенал 11 лютого зіграє із Брентфордом. А Евертон 13 лютого поміряється силами з Ліверпулем.