3 лютого 2023 13:54

MEGOGO ексклюзивно покаже матчі клубу Кріштіану Роналду "Аль-Наср"

На початку 2023 року стався один з найгучніших трансферів останнього часу у світовому футболі: Кріштіану Роналду перейшов в чемпіонат Саудівської Аравії, де гратиме у складі лідера чемпіонату - «Аль-Насра» з Ер-Ріяду. Всі матчі за участю п’ятикратного володаря «Золотого м’яча» можна буде ексклюзивно переглянути на MEGOGO.


Зокрема вже сьогодні, 3 лютого, о 17:00 «Аль-Наср» зустрінеться із командою «Аль-Фатех». Коментатором події виступить Віталій Кравченко.


Самому Кріштіану ще жодного разу не вдалося відзначитись результативною дією в матчі за новий клуб, і можливо саме поєдинок проти «Аль-Фатеха» стане для суперзіркового ветерана першим, в якому він нарешті зможе забити в нових для себе умовах.


Переглянути цей і наступні матчі його команди можна на інтерактивних каналах «MEGOGO Футбол» та в розділі «Спорт», доступних за підпискою «Максимальна» та «Спорт».


Нагадаємо, MEGOGO активно розвиває спортивний напрям і має ряд ексклюзивних подій, серед яких: матчі Ліги чемпіонів УЄФА, Ліги Європи УЄФА та Ліги конференцій УЄФА, Суперкубок УЄФА, La Liga, Ligue 1, Serie A, Кубок Німеччини (DFB-Pokal), Кубок Іспанії, Кубок Італії, Кубок Нідерландів, бої Top Rank, K2 Promotions Ukraine, та багато іншого.