31 січня 2023 14:07

"Динамо" U-19 - "Вільмерсдорф" U-19 (Німеччина) 3:1. Звіт про матч

У вівторок, 31 січня, юнацька команда «Динамо» провела черговий спаринг у рамках навчально-тренувального збору в Туреччині. Суперниками підопічних Ігоря Костюка стали юнаки німецького клубу «Вільмерсдорф».


Динамівці активно розпочали поєдинок, і вже на 8-й хвилині створили перший небезпечний момент. Кремчанін зі штрафного з правого флангу поцілив у поперечину, м’яч відскочив у поле, але на добивання ніхто з партнерів не встигнув. Майже відразу той же Кремчанін ще мав одну нагоду, виконуючи штрафний удар, але цього разу м’яч полетів повз ворота.


«Біло-сині» продовжували активно пресингувати суперника аж до чужих воріт. В одному з епізодів Шарай виходив на ворота, але голкіпер «Вільмерсдорфа» вчасно залишив свої володіння та вибив м’яча. Але все ж динамівцям вдалося швидко відкрити рахунок. Знову в центрі уваги опинився Кремчанін – Дмитро прийняв передачу на правому фланзі, пройшов до штрафного майданчика, розхитав кількох захисників та з правої ноги точно спрямував м’яча під дальню стійку – 1:0.


Підопічні Ігоря Костюка продовжували володіти тотальною перевагою. Бенедюк ледь не забив ударом із гострого кута, ще в одному епізоді фланговий захисник «Динамо» завдяки пресингу міг підловити суперника при розіграші удару від воріт, але забракло самої малості, а Янчишин лише дивом не замкнув із воротарської зони простріл Кремчаніна.


Тож, маючи безліч моментів, на перерву «Динамо» пішло, маючи мінімальну перевагу. А ледь розпочався другий тайм, як суперник ледь не з першого моменту в матчі зрівняв рахунок, реалізувавши швидку атаку – 1:1.


Відразу динамівці знову могли виходити вперед. Відібравши м’яча у суперника, Зоренко обіграв воротаря, але з гострого кута бити не став, а навісив на дальню стійку на Янчишина – той пробив, але воротар встигнув повернутися та перевів на кутовий. Ще в одному епізоді тому ж Зоренку трохи не вистачило, щоб замкнути гострий простріл зі штрафного.


Загалом, нападник був активним і мав ще кілька нагод – зокрема, після скидки Бойченюка пробив із лінії штрафного майданчика поруч із дев’яткою. Але забити другий м’яч судилося не йому – Гусєв прострілив із правого флангу від лицьової лінії, Горбач не дістав, а Слесар замкнув дальню стійку.


Утім, активний Зоренко все ж домігся свого трохи згодом. Після навісу з лівого флангу форвард випередив воротаря та буквально з метру заштовхав м’яча вже в порожні ворота, встановивши остаточний рахунок – 3:1.


Контрольний матч


«Динамо» U19 - «Вільмерсдорф» U19 (Німеччина) – 3:1


«Динамо»: Ігнатенко (Погорілий, 46), Бенедюк (Тетеря, 83), Балаба (Гусєв, 32), Сизонюк, Єременко, Подейко (Маткевич, 59), Василець (), Грохольський (Горбач, 59), Кремчанін (Слесар, 46), Янчишин (Бойченюк, 59), Шарай (Зоренко, 46).


Голи: Кремчанін (16), Слесар (66), Зоренко (75) – (50).