30 січня 2023 18:14

Віктор Вацко - про зустріч із Павелком: "Ти граєш з "каталою" в карти на гроші - він у будь-якому випадку "роздягне" тебе. Мені так не подобається"

Коментатор Віктор Вацко розповів, чому його не було на зустрічі з президентом УАФ Андрієм Павелком.


«Не буду говорити, що я якийсь великий борець за правду, що Костю Андріюка не акредитували і тому я не пішов - на знак солідарності та підтримки. Для вашого розуміння: хтось акредитувався на цю зустріч, когось запрошували самі з УАФ: «Прийдіть, будь ласка, відвідайте цю зустріч».

Я не акредитувався, мене ніхто не запрошував. Наскільки я зрозумів, у країні є певні журналістські стандарти, згідно з якими людей було запрошено. На даний момент я не журналіст. Я блогер, у мене свій ютуб-канал, де я говорю те, що думаю.

Якби мене запрошували, не пішов би. Я вже багато років не ходжу на пресконференції. Там збирається багато людей, ти можеш поставити запитання, але якщо людина, яка дає пресконференцію, відходить в бік, ти не можеш довести ідею та суть свого питання.

Кожне гостре питання заговорюється. Цю зустріч я порівнюю з ситуацією, коли ти граєш у карти з «каталою» на гроші. Ти знаєш, що навпроти тебе сидить «катала» і він залишить тебе ні з чим. «Катала» в будь-якому випадку досягне свого. Мені так не подобається.

Не хотів туди йти, бо розумів, що це не має жодного сенсу. Головна історія цієї зустрічі - це меседж від Андрія Павелка про те, що всі кримінальні справи, які є проти нього, мають виключно сфабрикований, замовний характер.

Він дав зрозуміти хто замовник, але наважився назвати тільки абревіатуру - Г.М.С. Андрій Васильович вирішив показати, що він сучасний, демократичний і близький до народу, але по факту він знову показав усім, що є дуже слабким управлінцем, який не здатен тримати під контролем УАФ», - сказав Вацко.


Фото - сайт ТК "Футбол 1/2/3"