30 січня 2023 09:44

"Луческу розповів мені про свого сина тільки хороше". Кендзьора вказав на причини відходу з "Динамо" до ПАОКа

Томаш Кендзьора пояснив своє рішення перейти з київського Динамо до ПАОК. 28-річний польський правий захисник назвав важливий чинник у цьому трансфері.


Учора, 29 січня, стало відомо про перехід Томаша Кендзери з Динамо до грецького ПАОКу на правах оренди до кінця поточного сезону.

Футболіст пояснив своє бажання перейти саме до ПАОКу тим, що його головним тренером є син Мірчі Луческу – Разван. Наставник Динамо особисто дав хорошу характеристику своєму синові для поляка.

«Я подумав, що це дуже гарна ідея – приїхати сюди та допомогти команді. Я розмовляв з Луческу, і він розповів мені про свого сина лише хороше. Ми разом дивилися гру проти Панатінаїкоса у Кубку. Це була дуже добра гра, і вона нам дуже сподобалася».

Футболіст зазначив, що хоче досягти максимуму у клубі ПАОК за той час, який йому буде відведено у команді.

«Я приїхав сюди виграти Кубок Греції. Хочу показати грецьким фанатам, хто я такий. ПАОК – великий клуб. Усі в Європі знають ПАОК та Салоніки», – цитує Кендзеру SportDog.

Зазначимо, що Разван Луческу вже здійснив свій другий тренерський захід у ПАОК. Фахівець очолив команду у 2021 році. Раніше він працював головним тренером у цьому клубі з 2017 по 2019 рік. Тоді Луческу-молодшому вдалося виграти чемпіонат Греції сезону 2018/2019.