30 січня 2023 09:26

Жозе Моурінью: "Ми заслуговували на перемогу, але над "Наполі" сяє зірка чемпіонів"

Головний тренер «Роми» Жозе Моурінью прокоментував поразку «Наполі» (1:2) в 20-му турі Серії А.


«На початку матчу ми грали в хороший футбол. Після голу Осімхена був відрізок довжиною 10-15 хвилин, коли відчули несправедливість від того, що поступаємося в рахунку 1:0.

Окрім того, команда постійно контролювала ситуацію, пресингувала, повертала м'яч, добре захищалася. Є матчі, які ти можеш програти, але стаєш більш упевненим. Можливо, це здається протиріччям, але це був такий матч.

Ми та команда, яка більше всіх змусила «Наполі» страждати й примусила вболівальників на стадіоні принишкнути, адже ми налякали їх.

Я їду звідси більш упевненим. Я був дуже гордим і щасливим, побачивши як на заміну вийшли троє хлопців, які минулого сезону грали на штучному полі.

Футбол іноді буває несправедливим, іноді програє та команда, яка менше всього це заслуговує. Бувало ми вигравали, не заслуговуючи цього, але сьогодні, думаю, ми награли на перемогу.

Я засмучений результатом. Коли програєш, не можна надто багато посміхатися, але з переповненими серцями ми йдемо далі.

«Наполі» - це команда, над якою у вирішальні моменти сяє зірка чемпіонів. Я бачив цю зірку, я вигравав вісім чемпіонських титулів. Коли настають складні моменти, вона сяє сяє над тобою. Цього сезону зірка сяє над «Наполі», - сказав Моурінью.