29 січня 2023 22:50

Де Пауль: "Атлетико" має вийти до Ліги чемпіонів. Не сумніваюся, що ми цього досягнемо, головне для нас – захищати емблему клубу"

Родріго де Поль назвав цілі "Атлетіко" на другу частину сезону.

«Команда гаразд. Такий футбол – іноді бувають поразки, які завдають біль. Це гра, але я думаю, що це знак, що з нашим характером ми можемо досягти багато чого. Ми маємо другу частину сезону, в якій ми маємо вийти в Лігу чемпіонів, щоб продовжувати боротися і робити «Атлетико» сильнішим. Нам буде важливим кожен. Я впевнений, що ми цього досягнемо.


Ми грали у збірних, досягали успіху. Найголовніше – захищати емблему. Найвірніший спосіб – робити це на полі. Я не сумніваюся, чого може досягти команда. Ми всі хочемо захищати нашу емблему та відчуваємо, що клуб є частиною нас.


Свист? Люди виражають себе, і коли вони це роблять, я відчуваю, що вони мають рацію. Це частина гри. Я завжди відчував їхню підтримку, коли ми потребували її. Грати на «Метрополітано» – це грати з додатковим гравцем. [Уболівальники] підбадьорюють нас і не дають нам здаватися. Я вдячний цим людям, завдяки їм ми стаємо кращими», – сказав півзахисник «Атлетико».