29 січня 2023 22:45
1

"Шева – наш кумир, але зараз не його час": уболівальники "Мілана" відреагували на можливе призначення Шевченка

Фанати Мілана не хочуть, щоб їхню команду очолив легенда клубу та екс-головний тренер збірної України Андрій Шевченко, вони вимагають досвідченішого фахівця.


Мілан не може перемогти вже в шести матчах поспіль, а в останніх двох пропустив чотири або більше голів. На тлі таких результатів з'явилися чутки, що «росонери» можуть змінити головного тренера, а претендентом на цю посаду називають і Андрія Шевченка.


Уболівальники Мілана зізнаються, що вони люблять Шевченка, але поки що не хочуть його бачити головним тренером своєї команди, оскільки він не має належного досвіду на клубному рівні.


DiegoVRivera: "Я люблю Шеву, без сумніву, але мені здається небезпечним приводити його зараз".


ACMilan ECU: "Я люблю Шеву, завдяки йому я міланіст, але зараз не його час".


Javier bogado: «Ви маєте привести тренера з досвідом роботи у клубах, який знає, як поводитися з молодими гравцями. Шевченку потрібно більше клубного досвіду, перш ніж він прийме до Мілана (що він зрештою і зробить)».

Milan y algo más:
"Шева - наш кумир, але зараз він не може очолити Мілан".


Miriо: "Я волію, щоб з командою продовжував працювати Піолі і продовжую мріяти про Марсело Гальярдо (екс-тренер Рівер Плейта, прим, - Fanday)".

Jefer Yepes: «Я хотів би, щоб тренером знову став Гаттузо».


Останній тренерський досвід Шевченка був рік тому в Італії – 11 матчів на чолі Дженоа, а потім звільнення через незадовільні результати.

Ну Шева сам винен ,не треба було йти в кризисне який рік Дженоа.
Так дивись і дали би шанс.