29 січня 2023 13:04

Клопп: "Я не став поганим тренером за ніч. Ніколи не був такий гарний, як говорили деякі"

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп висловився про нинішню ситуацію у команді.


«Я не перетворився на поганого тренера за одну ніч. Я ніколи не був такий гарний, як говорили деякі, і не був такий поганий, як думали інші.


Я знав, що буде важко, у цьому немає жодних сумнівів. Минулий сезон видався напруженим і був довшим, ніж ми очікували. Все це зрозуміло, але при меншій кількості травм ми могли б набрати принаймні п'ять очок більше. То був нормальний сезон. Але травми ключових гравців зробили цей сезон поганим, цього не можна ігнорувати. Крім того, якщо ти не маєш часу на тренування, а між іграми є лише три дні, ти не можеш щось виправити у своїй грі.


Кого хвилює, що ми були близькі до чемпіонства? Мені все одно. І я ні на мить не замислююся про нашу перемогу в Лізі чемпіонів у минулому. Чи хочемо ми знову перемогти? Звичайно. Чи спроможні ми розгромити «Реал»? Можливо, ні. Але ми гарні у цьому турнірі. Коли ігри розпочнуться, ми будемо готові на 100%. Ми мало що дали вболівальникам цього сезону, але ми все ще беремо участь у двох кубкових змаганнях і не збираємося здаватися у лізі. Чому ми маємо це робити?» - Наводить слова Клоппа Mirror.