29 січня 2023 08:42

"Реал" хоче купити Беллінгема та форварда на підміну Бензема влітку. За Джуда готові віддати до 150 млн. євро

Стало відомо, кого Реал хоче підписати влітку 2023 року.


За даними As, мадридський клуб має намір придбати півзахисника «Боруссії» Джуда Беллінгема та нападаючого на заміну Каріму Бензема.


«Реал» готовий зробити все заради трансферу Беллінгема наступного літа – у клубі стурбовані нинішньою формою Луки Модріча та Тоні Крооса. Джерело у клубі повідомило, що літо 2023 року буде насиченим.

Зазначається, що «Реал» не хоче брати участь в аукціоні з «Ліверпулем», але готовий на великі вкладення заради переходу 19-річного гравця. Вирішальним чинником стане думка гравця. Зараз Беллінгем вважає, що для його кар'єри буде краще, якщо він перейде до клубу не з АПЛ. Це робить "Реал" фаворитом у боротьбі за Джуда.


За Беллінгема доведеться заплатити близько 100 млн. євро, але за рахунок бонусів сума угоди може досягти 150 млн. «Реал» готовий заплатити стільки, але не більше. "Ліверпуль" теж готовий витратити таку суму, бо Юрген Клопп дуже хоче бачити його у своїй команді. Тренер повідомив спортивному директору «Ліверпуля», що хоче бачити Беллінгема у клубі за всяку ціну. Керівництво англійського клубу регулярно спілкується з оточенням Джуда і намагається переконати його погодитись на трансфер до «Ліверпуля».


"Борусія" вже змирилася з тим, що влітку Беллінгем піде, але все-таки спробує утримати його - невдовзі півзахиснику запропонують новий 3-річний контракт на 15 млн євро на рік.


Окрім Беллінгема, влітку «Реал» хоче підписати нападаючого, який зможе надійно підміняти Каріма Бензема. Про цей трансфер «Реал» думає в контексті бажання підписати Ерлінга Холанда у 2024 році. Маріано Діас не залишиться у «Мадриді» наступного сезону – на нього не розраховують.