27 січня 2023 19:38

Шерше ля фам: дружина Луніна красномовно натякнула на наступний клуб українського воротаря

Український голкіпер мадридського Реалу Андрій Лунін близький до зміни клубної прописки. Швидше за все, воротар збірної України перейде до Ов'єдо.

Раніше була інформація, що голкіпер Реала Андрій Лунін незадоволений своїм становищем у мадридській команді та має непорозуміння з головним тренером «вершкових» Карло Анчелотті на цьому ґрунті.


З більшою ймовірністю Лунін у зимове трансферне вікно перейде в Ов'єдо, за який він виступав у 2020 році. Цей вибір підтримує дружина українського воротаря Анастасія.


Дружина вже відкрито натякає на перехід Андрія в Ов'єдо, виклавши в інстаграмі в сторіс з емблемою цього клубу.


Раніше була інформація, що керівництво Ов'єдо вже провело переговори з президентом вершкових Флорентіно Пересом. Очікується, що Лунін виступатиме за нову команду на правах оренди до кінця цього сезону.


23-річний Лунін виступав в Ов'єдо у другій половині сезону 2019/20. Тоді українець провів 20 матчів у Сегунді, у яких пропустив 20 голів, а у шести поєдинках відіграв «на нуль».

Ов'єдо зараз займає 14-е місце в турнірній таблиці Сегунди. Від зони перехідних матчів за вихід до Ла Ліги сині відстають на вісім очок.