27 січня 2023 18:14

Ярмоленко став найкращим гравцем матчу "Аль-Айна": аналітичні портали оцінили гру українського хавбека

Андрій Ярмоленко отримав високі оцінки від статистичних порталів за свою гру у складі Аль-Айну проти Аджамана (5:1) у домашньому матчі 14 туру першості ОАЕ.


Андрій Ярмоленко провів поки що найуспішнішу гру у складі команди Аль-Айн. 33-річний вінгер вийшов на поле у стартовому складі на матч із Аджаманом, відігравши весь перший тайм.

45 хвилин футболістові вистачило, щоб оформити дубль. Ярмоленко відзначився голами на 31-й та 37-й хвилині зустрічі. За рахунок 3:0 він спокійно пішов відпочивати, а його партнери довели гру до закономірної перемоги з рахунком 5:1.


Аналітичний портал AiScore поставив вінгеру оцінку за гру - 9,1, що стало найвищим балом серед усіх футболістів у складі обох команд, які брали участь у цьому матчі.


Солідарні зі своїми колегами в оцінці гри українця та аналітики ресурсу Fotmob. Від них Ярмоленко також отримав оцінку 9,1. Цей показник став другим найкращим серед футболістів з обох боків. Перевершити українця зміг лише форвард Коджо Лаба (9,2), на рахунку якого дубль та асист.


Зазначимо, що цього сезону Ярмоленко провів за Аль-Айн 17 матчів у всіх турнірах, в яких забив сім голів і віддав три результативні передачі.


Ця перемога допомогла Аль-Айну тимчасово вийти на четверте місце у першості ОАЕ. Від лідера чемпіонату Аль-Шарджі команду Сергія Реброва відокремлюють три пункти (Аль-Шарджа провела на один матч менше).