27 січня 2023 17:07

Дані Алвес визнав факт зв'язку з дівчиною у клубі. Він хотів приховати зраду від дружини

Адвокат бразильського захисника Дані Алвеса Крістобаль Мартелл розповів про нові подробиці кримінальної справи, яку порушили стосовно його клієнта. Нагадаємо, одна з дівчат, яка 30 грудня була в одному з клубів Барселони, в якому відпочивав і Алвес, звинуватила 39-річного бразильця в сексуальних домаганнях.


На даний момент пріоритетом Крістобаля Мартелла є підготовка апеляції, яка дозволить гравцеві збірної Бразилії залишити в'язницю. Юрист повідомив, що Алвес готовий на будь-які заходи контролю, включаючи високу суму застави, носіння електронного браслета чи щоденне відвідування правоохоронних органів.

Крім того, Мартелл визнав, що Алвес дав неправдиві свідчення, заперечуючи свій зв'язок із потерпілою, оскільки хотів приховати зраду від своєї дружини. Адвокат заявив, що причина, через яку його клієнт змінював свідчення тричі, полягає саме в цьому. Однак Алвес стверджує, що все сталося за згодою.

Раніше повідомлялося, що Дані Алвеса може бути засуджений до позбавлення волі на строк від чотирьох до 12 років. Такий термін передбачений відповідно до іспанського закону «Так є так» за сексуальне насильство. Алвес був ув'язнений без права внесення застави, а мексиканський клуб «Пумас» розірвав контракт з футболістом.