26 січня 2023 20:20

Ваут Вегхорст бажає залишитись в "Манчестер Юнайтед" після оренди

Форвард "Манчестер Юнайтед" Ваут Вегхорст дав коментар про своє перебування в клубі, а також висловив сподівання залишитися там довше за зазначений термін оренди, інформує The Athletic.


Нагадаємо, що права на нападаючого належать "Бернлі", а в стані "червоних дияволів" за умовами нинішньої угоди він виступатиме лише до кінця поточного сезону.


"У перші пару днів, майже тиждень, я побачив, наскільки значний клуб майже у всьому: в оснащенні, в обладнанні бази, як команда, в стилі гри. У всьому цьому так багато якості, так багато атмосфери перемоги, і це те місце, де ви хочете працювати. Я думаю, що перший тиждень пройшов добре. Від мене залежить подальший успіх тут. Постараюся зробити свій внесок і допомогти команді настільки, наскільки зможу. Цілком впевнений, що зможу зіграти свою роль. Чи намагаюся переконати тен Хага залишити мене тут після завершення оренди? Звичайно, зараз ситуація така, що я в оренді. Це великий клуб, тому я намагатимусь зробити все настільки добре, як тільки зможу. Якщо це спрацює, то буде чудово", - сказав Вехгорст.