26 січня 2023 17:30

Жертва Алвеса поскаржилася адвокату, що не може спати після зґвалтування

Адвокат жертви Дані Алвеса заявила, що дівчина не може спати після зґвалтування.


Нагадаємо, колишнього захисника «Барселони», «ПСЖ» та «Ювентуса» кілька днів тому було заарештовано за підозрою у зґвалтуванні дівчини в туалеті нічного клубу. Йому загрожує від 4 до 12 років ув'язнення.


– У якому фізичному та психологічному стані знаходиться ваш клієнт?

– Вона отримує психологічну підтримку з боку державної організації, яка спеціалізується на допомозі жертв насильства. Клініка призначила комплексне лікування, яке спрямоване на те, щоб уникнути будь-якого виду інфекційних захворювань, оскільки презерватив не використовувався.


Вона також проходить фармакологічне лікування анксіолітиками, щоб мати можливість спати, але вона сказала мені, що не може заснути з моменту надання свідчень.


Ми також намагаємося тримати її якнайдалі від засобів масової інформації, щоб вона не дивилася телевізор і нічого не слухала, щоб вона не засмучувалася, але це важко. Справу висвітлюють на всіх телеканалах, тому що він [Алвес] – відома людина.

Згвалтування відбуваються щотижня, але вони не мають такого резонансу. Якогось моменту її можуть ідентифікувати. Цього вона боїться найсильніше, – сказала Естер Гарсія Лопес.