26 січня 2023 12:18

"Завершення атак залишало бажати кращого": в Англії бояться, щоб Мудрик не став "новим Вернером" у "Челсі"

Британський експерт ВВС Гарт Крукс поділився думкою від дебютної гри вінгера збірної України Михайла Мудрика у складі лондонського Челсі проти Ліверпуля.

У поєдинку 21 туру чемпіонату Англії проти Ліверпуля (0:0) Михайло Мудрик дебютував за Челсі, вийшовши на заміну на 55-й хвилині матчу.

Мудрик сподобався Круксу своєю швидкістю та активними діями, але експерт переживає, щоб український півзахисник не повторив долю німця Тім Вернера, який відзначався результативністю в Лейпцигу, але втратив свою гру в Челсі, став об'єктом глузувань з боку вболівальників синіх.


«Гравець збірної України був швидкий, у нього хороша швидкість, він був активним, але не надто добре виглядав перед воротами. Завершення атак у виконанні Мудрика залишало бажати кращого.

Сподіваюся, що він не стане новим Тімо Вернером, який мав усі задатки чудового форварда, але він не зміг проявити себе в Челсі і мазав із забійних позицій», – наводить слова Крукса Еxpress.


Зазначимо, що 26-річний Вернер провів за Челсі у всіх турнірах 89 матчів, забив 23 голи та віддав 21 результативну передачу.