24 січня 2023 21:22

"Лор'ян" отримав відмову від "Вест Гема" щодо трансферу французького кіпера

У поточне транферне вікно "Лор'ян" не тільки заробляє на продажах атакувальних футболістів – слідом за Данго Уаттаром клуб напевно залишить і топ-бомбардир, другий снайпер Ліги 1 Терем Моффі, а й намагається посилити оборону і воротарську лінію. Як повідомляє Get French Football News, "Лор'ян" вийшов із пропозицією трансферу Альфонса Ареоли з "Вест Гема". Однак "молотобійці" відхилили першу пропозицію про продаж 29-річного кіпера збірної Франції.


Екс-воротар ПСЖ і мадридського "Реала" в лондонському клубі, який опустився до зони вильоту, міцно сів на лавку запасних – коуч Девід Мойєс більше довіряє 37-річному поляку Лукашу Фабіанському. У поточному сезоні Ареола зіграв тільки у двох матчах АПЛ, що цікаво – проти обох манчестерських клубів. У яких "молотобійці" поступилися і "Манчестер Сіті" (0:2), і "Манчестер Юнайтед" (0:1). Однак Ареола отримував ігрову практику в Лізі Європи, зігравши в усіх шести переможних матчах команди в груповому етапі.


Попри обмеження ігрового часу, Ареола отримав виклик до збірної Франції на ЧС-2022 у Катарі – хоча ворота "триколірних" захищали 36-річний Уго Льоріс і 37-річний Стів Манданда. Але тепер, коли кіпери "Тоттенхема" і "Ренна" оголосили про закінчення кар'єри в збірній, Ареолі потрібна постійна ігрова практика. Ймовірно, "Вест Гем" може відпустити Альфонса, якщо "Лор'ян" запропонує більшу суму – а гроші у французького клубу є.