24 січня 2023 18:13

Нардеп Гончаренко: "У грузинській владі відбуваються дуже погані процеси. Вона поводиться не просто як агент Москви, а як сателіт"

Народний депутат України Олексій Гончаренко у своєму Facebook висловився про те, що відбувається в Грузії.


У грузинській владі відбуваються дуже погані процеси. Коротко.


1. Україна надіслала 30-й запит щодо зброї на Міноборони Грузії. Ми хочемо КУПИТИ зброю, але грузинська влада мовчить. Нагадаю, що 2008-го ми поставили Грузії зброю. І потім теж.

2. Наше МЗС звернулося за роз'ясненням позиції уряду Грузії щодо відкриття авааповідомлення з Росії. У відповідь мовчання.


3. Понад місяць немає відповіді грузинської сторони на запит щодо відвідування українським омбудсменом Саакашвілі. (Я знаю, що Саакашвілі можна не любити і є за що. Але він наш громадянин. За кожного нашого громадянина ми маємо боротися).


4. З 13.12.2022 вже більше місяця з Грузією не можемо обговорити принципову згоду грузинської сторони на пропозицію України щодо її участі у «формулі миру». Також відсутня відповідь на інші наші ініціативи.

Ще можна розповісти досить неприємну історію у ПАРЄ. Не хочеться зараз – може пізніше. Але вона дуже неприємна.


Я люблю грузинський народ. Я знаю багатьох грузинських воїнів, які воюють разом із нами за нашу та вашу свободу. Я знаю, що грузини це не той народ, який зраджує своїх друзів, коли вони в біді. Але зараз грузинська влада поводиться не просто як агент Москви, а як сателіт.


Шлях до знищення Росії ми проходимо разом із нашими друзями. Хотілося б, щоби з нами була і грузинська влада. Адже грузинський народ із нами.