24 січня 2023 14:24

Яремчук не виправдав рекордні вкладення: "Брюгге" таємно шукає нового нападника

Брюгге цього сезону провалює виступи у внутрішньому чемпіонаті, ризикуючи навіть не потрапити до чемпіонського плей-офф. Багато в чому це пов'язано із проблемною позицією форварда.


Влітку Брюгге заплатив за Романа Яремчука рекордні для чемпіонату Бельгії 16 мільйонів євро. Проте форвард збірної України за півроку забив лише два голи, а його команда йде на п'ятому місці і вже змінила головного тренера.


Через погану форму Яремчука Брюгге зайнятий пошуком нового нападника, пише Het Nieuwsblad. У полі зору синьо-чорних були два кандидати

Сіріл Дессерс (Кремонезе);


Тома Анрі (Верона).

Щодо Анрі, то Брюгге пов'язувався з його оточенням наприкінці грудня. Через кілька днів був звільнений екс-наставник команди Карл Хофкенс і більше угода не обговорювалася.

Два тижні тому Брюгге знову вийшов на зв'язок із французом, але головний тренер Скотт Паркер спочатку хотів дати Яремчуку ще один шанс у іграх із Сент-Трюйденом (1:1) та Шарлеруа (2:2). Роман не забив, а запам'ятався яскравими промахами.

Клуб також цікавився нападником Кремонезе Дессерсом, але 28-річний нігерієць вже представляв Генк цього сезону, а за правилами гравець може виступати лише у двох командах протягом однієї кампанії.

При цьому Брюгге заперечує, що завзято шукає нового нападаючого, але визнає, що клуб завжди відкритий для можливостей на ринку. Роман Яремчук поки що не показав себе, а іспанець Ферран Ютгла (10 голів у всіх турнірах) при Паркері більше сидить на заміні.