24 січня 2023 10:35

Конте: "Сьогодні я побачив те, що неодноразово було під час матчів минулого сезону"

Головний тренер «Тоттенгема» Антоніо Конте поділився думками після матчу проти «Фулгема»


«Для Уго та всієї команди було важливо завершити гру без пропущених голів. Як я вже казав, 21 пропущений гол в десяти останніх матчах - незвично для «Тоттенгема», оскільки якщо ви залишаєтесь однією з найкращих атак в АПЛ, але пропускаєте так багато, потрібно щось змінювати.


Сьогодні я побачив те, що неодноразово було під час матчів у минулому сезоні. Ми грали надійно, показали бажання захистити результат, три очки. Не думаю, що в нас були серйозні проблеми, але ми були до них готові. Ми грали з м'ячем та без нього і гравці допомагали один одному.


Зараз потрібно починати з початку. Маємо 17 матчів попереду, в яких потрібно відіграти якнайкраще. А в кінці сезону побачимо нашу позицію в таблиці.


Також в суботу важливий матч в Кубку Англії. Маємо бути конкурентними та спробувати пройти в наступне коло. Ще маємо Лігу чемпіонів. В нас дуже важлива друга частина сезону. Думаю, сьогодні для нас має бути початок, оскільки часом поразки допомагають гравцям відкрити очі. В мене розумні гравці, тому я знаю, що вони усе розуміють», - сказав Конте.