22 січня 2023 22:08

"Артета" - про перемогу над "Манчестер Юнайтед": "Емоційний матч, багато пристрасті, багато якості"

Лондонський "Арсенал" здобув вольову перемогу над "Манчестер Юнайтед" у рамках матчу 21 туру англійської Прем'єр-ліги, відірвавшись від "Манчестер Сіті" на п'ять очок.


Іспанський наставник лондонців Мікель Артета підбив підсумки переможного поєдинку, привітавши своїх підопічних з чудовою грою:


"Емоційний матч, багато пристрасті, багато якості. Краще за це нічого не буває. Після дербі з "Тоттенхемом" зіграти вдома проти цієї команди і грати так, як грали ми, особливо у другому таймі, було неймовірно. Мені дуже сподобалося. Прекрасний момент для нас та наших уболівальників", - цитує тренера видання BBC.


Також іспанський фахівець пояснив, за рахунок чого його команді вдалося перемогти, пропустивши першими:


"Ми показали великий емоційний контроль, тому рахунок 1:0 на користь "Манчестер Юнайтед" - це дуже складно. Вони уб'ють вас на великих відстанях, але ми все одно повернулися в гру. Ми залишалися зосередженими, і мені подобається та індивідуальність, яку виявили" мої гравці Ми знайшли лазівку, щоб виграти матч Камбек з такими командами дозволяє мені з позитивом дивитися в майбутнє Зараз у лізі команди дуже щільно розташовані, майже немає відриву. Виграючи, програючи або граючи внічию, ви повинні усвідомлювати це Якщо ми зможемо отримати вигоду з цієї енергії, це буде позитивно", - додав Артета.