18 січня 2023 18:23

Караваєв про те, чи готовий замінити Циганкова: "Якщо я буду потрібен саме на цій позиції, то буду грати на цій позиції"

Захисник "Динамо" Олександр Караваєв відповів на питання, чи готовий замінити праворуч в атаці Віктора Циганкова, який перейшов у "Жирону".


"Це той гравець, який робив результат. Звісно, буде дуже важко замінити такого гравця. Я знаю, що від мене хоче тренер. Він мені кожного разу каже, що хоче, щоб я виходив у той момент, коли йому це потрібно - або з лави запасних, або в основному складі. Це було навіть коли ми грали зі "Штурмом": я був на лаві запасних, але так вийшло, що мені потрібно було посеред розминки виходити і бути готовим вийти на заміну, та й в основному складі.


Тому немає ніякої образи, коли я не граю в основі, тому що я знаю, що він на мене розраховує і я в будь-який момент повинен бути готовий. Тому якщо буде така роль, що я буду потрібен саме на цій позиції, то буду грати на цій позиції. Але ми всі бачимо, що я граю лівого захисника, лівого півзахисника, тому... На всіх позиціях буду грати, де буде можливість.