18 січня 2023 11:15

Мбаппе все ще мріє про "Реал" - вони контактують з літа. Мадрид вважає, що поки що трансфер неможливий

Нападник «ПСЖ» Кіліан Мбаппе все ще мріє про перехід до «Реалу».


Як пише The Athletic, і гравець, і клуб, як і раніше, зацікавлені у співпраці.


«Реал» не хоче, щоб можливий трансфер Мбаппе обговорювався у медіа, тож і приватно, і публічно заперечує таку можливість. Після невдалої спроби підписати Кіліана минулого літа мадридський клуб діє обережно.


Однак «Мадрид» та оточення Мбаппе з літа підтримують контакт. Після ЧС-2022 розпочали рухи у бік можливого переходу гравця.


Кіліан не піде з «ПСЖ» у січні. Можливо, що трансферу не буде й наступного літа – минулого «ПСЖ» показав, що він не має потреби заробляти на своїх найцінніших гравцях. Однак у французькому клубі знають, що Мбаппе не забув про мрію грати за "Реал". Між форвардом та «ПСЖ» є напруженість.


"Реал" - єдиний клуб, який зможе забрати його звідси. У футболі немає нічого неможливого, але ми можемо запросити 400 млн. євро. Або взагалі не оцінювати його ні в скільки», – розповіло джерело у «ПСЖ» на умовах анонімності.


«Мадрид» зберігає стриманість щодо можливого трансферу Мбаппе – насамперед через досвід, який пережив минулого літа. Однак, це не єдина причина. «Реал» вважає перехід Кіліана в будь-яку команду неможливим, враховуючи його контракт із «ПСЖ», а також вплив на прийняття рішень, які він має в клубі. Але якщо ситуація зміниться, а Мбаппе знову стане «звичайним гравцем», то «Реал» буде готовий підписати його – клуб має гроші на трансфер.


Протягом останніх кількох років «Реал» щосили працював над зниженням витрат. Під час пандемії коронавірусу клуб домовився з гравцями про зниження зарплат. Також клуб заробив на перемозі у Лізі чемпіонів та трансферах.