18 січня 2023 10:20

Еротичні стогін пролунали в студії BBC під час матчу "Ліверпуля" та "Вулвс". Пранкер сховав там телефон зі звуками сексу на рінгтоні

Пранкер влаштував розіграш під час трансляції матчу Кубка Англії на BBC.


У момент, коли Гарі Лінекер та Алан Ширер у прямому ефірі вели репортаж про перегравання матчу «Ліверпуля» та «Вулверхемптона», у студії пролунали гучні стогін. Пізніше Лінекер опублікував у твіттері фотографію телефону із наклеєним на нього двостороннім скотчем.


«Отже, ми знайшли це приклеєним до задньої панелі телевізора. Щодо розіграшу, то це було досить смішно», – підписав фотографію колишній футболіст збірної Англії.


Відповідальність за розіграш узяв він ютуб-пранкер Деніел Джарвіс, відомий як Jarvo69, який і раніше влаштовував розіграші під час спортивних подій. Зокрема, Джарвіс вибігав на поле у фіналі Ліги чемпіонів між "Реалом" та "Ліверпулем" (1:0).


"Це зробив я!" - Відповів Джарвіс на твіт Лінекера, прикріпивши свою фотографію зі студії BBC зі знайденим телефоном.


Пізніше Джарвіс опублікував відео, де показав здійснення розіграшу. Пранкер сховав у студії телефон із встановленими на рінгтон звуками сексу, і в потрібний момент зателефонував йому. Також Джарвіс анонсував ролик про розіграш на своєму ютуб-каналі.