12 січня 2023 09:38

"Під час свого простою намагався не запускати себе". Колишній воротар "Динамо" Кучерук – про перехід у "Зорю"

Новий воротар луганської команди розповів про свій перехід та роботу над собою після відходу з Динамо.


Владислав Кучерук ще у жовтні залишив київське Динамо і з того часу перебував без клубу. На одному зі спеціалізованих встигла навіть з'явитись інформація про якусь дискваліфікацію Кучерука (яку футболіст спростував в інтерв'ю). Днями він став футболістом Зорі. Журналіст FanDay.net поговорив з Владом про нову команду (у якій вже четверо Петраковських чемпіонів світу), тримісячне просте та Патрік ван Леувен.

- Владе, як ти пережив невеликий простій у кар'єрі після виходу з Динамо?

- Тяжко було, і, мабуть, не тільки для мене. Бувають такі моменти, що треба перетерпіти, перечекати, не падати духом, сподіватися, що все буде гаразд, і воно так і буде. У такий великий за часом простій головне, не запускати себе, займатись у залі, бігати. Тому що потім буде важче повернути себе у форму.

- Як здійснився твій перехід у Зорю?

- Агент сказав приїхати на перегляд перед, Новим роком я був на перегляді. Побув десь тиждень, ніби все було добре, але щось не вийшло, і я поїхав додому. Потім, після Нового року, агент сказав, що клуб хоче підписати мене.

- Із Патріком ван Леувеном встиг поговорити?

- Коли я їхав на перегляд, то розмовляв із ним. Він сказав, що хоче мене подивитися у справі. Враження загалом хороші, мені подобається його робота та підхід.

– Як би ти оцінив нинішній рівень УПЛ?

- Рівень хороший, багато команд добре себе показують. Все-таки, через всі обставини проводити чемпіонат все ще складно. Але добре, що можна грати.